Endelig skøyte- og hockeyskole igjen!

Skribent rekruttering

Tirsdag 17. oktober starter vi opp årets skøyte- og hockeyskole i Dalgård ishall! Meld på ditt barn og kom å bli med, dette er gøy både for liten og stor!

PÅMELDING FINNER DU HER

Datoer og tider for hockeyskolen:

 • Tirsdag 17. oktober kl 1745-1830
 • Tirsdag 24. oktober kl 1745-1830
 • Tirsdag 31. november kl 1745-1830
 • Tirsdag 07. november kl 1745-1830

NB! Møt opp senest kl 1700 første trening for registrering, tilpassing av kølle, sliping av skøyter o.l.

Pris: Kr 750,- per deltager

Påmeldingsavgiften inkluderer følgende:

 • Deltakelse på hockeyskolen 2023
 • Treningsavgift t.o.m 31.12.2023
 • Hockeytrøye
 • Hockeykølle og evt tilpasning av denne
 • Sliping av skøyter
 • Tilgang på Astors frigåing
 • Medlemskap i Astor ishockeyklubb resten av sesongen

Kvalifiserte trenere fra Astortar i mot ungene på isen, og vårt rutinerte støtteapparat utenfor isen sørger for at barn og voksne får et trygt og godt møte med hockeysporten. Det er svært høy voksentetthet på isen under hockeyskolen – alle barn vil bli ivaretatt! Utstyr Alt du trenger for å bli med er skøyter på beina, hjelm på hodet og hansker eller votter på hendene. Har du annet beskyttelsesutstyr så ta det på. Man blir varm når man går på skøyter – ofte trenger man mindre klær enn man tror, og man trenger ikke lue eller buff under hjelmen. Klubben har noen hjelmer til utlån, disse må leveres tilbake etter endt hockeyskole. Trondheim Hockeyshop (ishallen) selger det meste av utstyr – her er det lurt å handle i god tid før oppstartsdagen. Treninger utenom hockeyskolen – etter hockeyskolen kan man fortsette på vanlige treninger For barn født i 2014/2015 er det Mini som gjelder. Treningstider er:

 • mandager 1815-1915
 • lørdager 1230-1330

(oppmøte 30 min før på alle treninger. Man kan delta på begge eller én trening i uka – eller av og til) For barn født i 2016 og senere er det Mikro som gjelder. Treningstider er:

 • tirsdager 1745-1830
 • lørdager 1115-1215

(oppmøte 30 min før på alle treninger. Man kan delta på begge eller én trening i uka – eller av og til) PS! Du er velkommen på trening også før hockeyskolen starter hvis du ønsker det 🙂 ASTOR CAFE er selvsagt åpen under hockeyskolen. Kom innom for stemningen, det sosiale, deilig kaffe for foreldrene. Et utvalg av mat og drikke – en søt og fersk donut YT-produkter i fleng – og mye mer. Mest trivsel og kos 🙂 Ta kontakt om dette er ønskelig: